Hoger Opgeleiden Dating

iq-elite

http://www.datingautoriteit.nl/link/iq-elite/
Naar de website

Informatie iq-elite.nl

IQ elite is een dating website dat opgericht werd in het jaar 2009 door een kleine groep van individuelen. Het waren leden van de vereniging van Mensa. De vereniging Mensa is bedoeld voor mensen die een hoge IQ hebben. Deze dating website is in meer dan 20 verschillende landen actief en het is beschikbaar in meerdere talen; tot wel 13 talen. In totaal zijn er momenteel wel meer dan 550.000 koppels die elkaar hebben kunnen vinden via iq-elite. Waar 55% elkaar heeft kunnen vinden in de liefde, heeft 45% elkaar kunnen vinden voor een seksverhouding. Iq-elite brengt je wat je wilt en nodig heb. Wij van iq-elite werken met drie principes die erg belangrijk zijn voor ons:

  • Uw eigen liefdesleven is uw eigen prive. U kunt er anders zelf voor kiezen om het te vertellen aan anderen
  • Wanneer je nieuwe mensen ontmoet moet het spannen en gezellig blijven
  • Ga niet voor een ieder die je tegenkomt. Ga voor diegenen die echt bij je passen. Kies altijd kwaliteit boven kwantiteit.

Bij iq-elite is er zeker sprake van kwaliteit. Het namelijk gerund door gemotiveerde, internationale leden. Het enige wat wij willen is het beste aanbieden aan onze leden om een zo geweldige mogelijke online dating ervaring op te kunnen doen. Wij hebben onze kantoren op enkele plaatsen gevestigd; Barcelone, Spanje, en Pozan, Polan.

 

Filosofie IQ-elite.nl

Het vinden van die persoon van wie je zou denken die is perfect is in het echte leven heel moeilijk. In de sprookjes wereld gaat dat heel makkelijk, maar de werkelijkheid is toch harder. Daarom heeft IQ elite een platform opgericht om de meer ontwikkelde, intelligente, en ambitieuze singles bij elkaar te brengen. Middels deze platform is het de bedoeling dat het zoeken naar die ene perfecte persoon wat vergemakkelijkt wordt. Online daten is ook de meest perfecte vorm van daten, het heeft ook  haar problemen, maar wij van iq elite denken daar wel een oplossing voor te hebben. Onze site houden wij exclusief en het is alleen bestemd en toegankelijk voor diegenen die voldoen aan onze criteria. U kunt dus in contact komen met singles die zullen voldoen aan uw eigen (hoge) eisen. Bij iq elite beoordeelt niemand elkaar.

 

Veiligheid IQ elite

Wij weten dat IQ elite alleen van succesvol kan spreken wannaar haar leden ook tevreen zijn. Daarom is klant tevredenheid onze prioriteit. Omdat wij een exclusieve dating website zijn zorgen wij ervoor dat alle informatie binnen onze eigen database blijift. Niemand zou misbruik kunnen maken hiervan. Niettemin, is het ook belangrijk dat u als lid ervoor zorgt dat u uw privacy blijft behouden. Alle informatie die u met ons deelt wordt niet gedeeld met derden. Noch binnen noch buiten on bedrijf. Houdt uzelf uw profiel gegevens ook geheim. Het beste is om alle informatie die uzelf op eigen unieke wijze zou kunnen identificeren te vermijden. Hier zou u kunnen denken aan uw e-mail adres, een telefoonnumer, uw huis adres, of links die leiden naar uw social media zoals Facebook, Twitter, Instagram, of dergelijke. Vooral uw eigen naam kunt u liever vermijden. Dit geldt niet alleen voor onze dating website, maar ook bij alle andere dating website. Gebruik altijd een gebruikersnaam en geef nooit uw gegevens op. U weet maar nooit wie u ook kunt tegenkomen op de website.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook Lezen!

Close
Close