Sexdating

stellensex

http://www.datingautoriteit.nl/link/stellensex/
Naar de website

 

Stellensex in het kort

Bij stellensex gaat het vooral om het sexcontact. Zo kun je in contact komen met stellen die op zoek zijn naar een ander stel of juist naar een of meerdere personen voor bijzondere ervaringen. Alles is mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan swingen, het ruilen van partners, maar ook het laten uitkomen van stoute fantasieën. Als je bijvoorbeeld altijd al een gangbang of trio wilde, kun je hier op zoek naar geschikte personen die dat graag voor jou zouden willen laten uitkomen.

Zelf bepalen hoe anoniem

Bij stellensex kun je zelf kiezen hoe anoniem je wilt zijn. Als basisbescherming hebben ze de regel dat je eerst lid moet worden voordat je een profiel kunt bekijken. Daarnaast kun je zelf extra maatregelen kiezen. Zo kun je ervoor kiezen dat jouw profiel niet gevonden kan worden door een zoekmachine als bijvoorbeeld Google. Ook kun je ervoor kiezen om jouw profiel niet op de voorpagina van de website te laten tonen. Jij kan dan alleen gevonden worden door de zoekfunctie. Een andere optie is dat naast jouw profiel, ook jouw foto’s niet zichtbaar zijn voor bezoekers die zich niet geregistreerd hebben. Deze opties kun je gewoon aanvinken in jouw profiel.

Stellensex ervaringen

Bij stellensex weet iedereen precies waar het om draait, namelijk sex. Hierdoor hoef je hierover geen ongemakkelijke vragen meer te stellen. Dit maakt het veel makkelijker om iemand te vinden die ook dezelfde wensen heeft als jij/jullie. Door in gesprek te gaan, kun je kijken of de fantasieën matchen. Door de uitgebreide zoekmachine, kun je precies aangeven waar je naar op zoek gaat. Ook bijzondere wensen, zoals sex met een shemale of trandsgender zijn mogelijk. Doordat iedereen hetzelfde doel heeft, is de sfeer ongedwongen. Dit maakt het heel fijn om gebruik te maken van de site.

 

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook Lezen!

Close
Close