Algemene Datingsites

lovoo

http://www.datingautoriteit.nl/link/lovoo/
Naar de website Lovoo heeft als motto; chatten, flirten en misschien vind je wel de grote liefde. Je kunt je gratis registreren via de website maar ook registeren via Facebook. Let er wel op dat andere mensen kunnen zien dat je meedoet wanneer je inschrijft via Facebook. Deze datingsite heeft ook een eigen datingapp beschikbaar. Nu is het natuurlijk helemaal geen schande dat je op zoek bent naar een date. Toch wilde we je hier even op wijzen in deze review. Lovoo is absoluut betrouwbaar en kan door een ieder gebruikt worden. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar vriendschap, een date, relatie of misschien zelfs wel huwelijkspartner. Je vindt hier de meest gevarieerde singles. Van jong tot oud en van alle etnische nationaliteiten.

Zowel voor Android als iPhone is dit beschikbaar en gratis te downloaden. Om deze review te kunnen schrijven moesten we het zelf natuurlijk ook testen. Ons oordeel is dat dit betrouwbaar is en goed kan werken voor iedere single. Dit omdat er behoorlijk wat singles hier op zoek zijn naar een nieuwe liefde. De ervaringen van de meeste leden zijn goed. In de ervaringen die we hebben we gelezen wordt Lovoo geprijsd vanwege het gebruiksgemak en succesgehalte. Het werkt ook echt erg gemakkelijk en is leuk om mee bezig te zijn. Het kan zelfs verslavend werken!

Veel mensen hebben hier al een date gevonden! Wereldwijd hebben ze meer dan 60 miljoen gebruikers. Een hoop daarvan komen ook uit Nederland, hoeveel precies konden we helaas niet terug vinden. Bij het testen van de app kwamen we zowel genoeg mannen als vrouwen tegen. Leuk is dat je het ook buiten Nederland en België kunt gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld ook op zoek gaan naar een partner in Duitsland of ander land.
Naar de website

0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close