Gespecialiseerde dating

Leer jouw ware liefde kennen bij koken met singles

http://www.datingautoriteit.nl/link/kokenmetsingles/
Naar de website

Bij Koken met Singles kun jij tijdens een ongedwongen kookworkshop in een ontspannen sfeer nieuwe mensen leren kennen. De avond draait om gezelligheid en dat gaat gepaard met het volgen van een kookworkshop. De workshop wordt door een chef-kok gegeven. Uiteraard is er genoeg tijd om elkaar te leren kennen. Er wordt altijd voor gezorgd dat er een evenwichtige verdeling is tussen mannen en vrouwen tussen de 40 en 55 jaar. Zo blijft niemand alleen achter!

 

Reserveer jouw plekje bij Koken met Singles

De avonden die Koken met Singles organiseert kun je allemaal los boeken. Dit betekent dat je dus niet aan een contract vast hoeft te zitten. Je kunt je zo vaak aanmelden voor de activiteiten als je zelf wilt. Kun je onverwacht toch niet? Als je je langer dan 3 dagen van tevoren afmeldt, dan betaal je alleen de administratiekosten. Meld je je korter van tevoren af? Dan betaal je het volledige bedrag. Je maakt een andere single uiteraard erg blij met jouw plek! Voor sommige avonden die Koken met Singles organiseert zijn er kortingscodes. Dit kan per avond verschillen, neem contact op met de datingsite om te zien wat er voor de volgende avond die zij organiseren mogelijk is op dit gebied.

 

Een geweldige avond voor een mooie prijs

De kosten van een kookworkshop van Koken met Singles variëren per avond. Dit hangt onder andere af van waar de workshop georganiseerd wordt en wat er die avond gekookt zal worden. Je kunt er altijd op rekenen dat er een compleet menu door jullie bereid en gegeten zal worden. Helaas is op dit moment de website van Koken met Singles niet bereikbaar, maar je kunt eventueel via de social media kanalen zoals Facebook en Twitter een berichtje sturen. Op die manier blijf je toch op de hoogte! Ook als je bijvoorbeeld een klacht hebt over een van de avonden die jij bijgewoond hebt, kun je dat via deze weg laten weten.

 

Deel jouw ervaring met Koken met Singles!

Ben jij naar een van de avonden van Koken met Singles geweest? Dan horen anderen natuurlijk graag wat je hier van vond. Hoe was het eten? En voornamelijk heb je een leuke date gevonden? Deze datingsite biedt een leuke en ongedwongen manier aan om andere mensen te leren kennen. Als jou dit dus ook goed bevallen is, laat dan hier jouw review achter! We horen graag van je hoe jouw ervaring is met deze datingsite.

 

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close