Gespecialiseerde dating

Vind iemand die van het buitenleven houdt dankzij Countryside dating

http://www.datingautoriteit.nl/link/countryside-dating/
Naar de website

Informatie Countryside Dating

Wil je graag samen met de ware op de landelijke manier leven? Kom je net uit een huwelijk of ben je al een tijdje vrijgezel? Heb je geen zin in vlugge contacten, flirts en seksdates? Wil je graag contact met een datingsite dat je persoonlijk gaat helpen en op basis van je wensen op zoek gaat naar geschikte partners? Dan is Countryside dating de juiste keuze.

Opzeggen

Je hoeft niet een abonnement op te zeggen want deze datingsite geeft jou op basis van uw informatie en het intakegesprek 4 à 6 matches. De kans op succes is erg groot. En mocht het niet lukken? Dan kan je het opnieuw proberen.

Kosten

Na je eerste gesprek van 70 euro exclusief reiskosten kan het inschrijven beginnen. Je betaalt per maand 55 euro en daar krijg je vele garanties voor terug. Zo krijg je minstens 6 contactvoorstellen van mensen die een grote gelijkenis met jou vertonen.

Contact

Klantgerichtheid staat bij hen hoog in het vaandel. Dat betekent dat er altijd eerst een intakegesprek plaatsvindt. Dat kan een chatgesprek, telefoongesprek of een gesprek bij hen op het kantoor zijn. Leg uit wat je in de ander zoekt, wat je hobby’s zijn en natuurlijk welke plekken in de natuur je graag bezoekt. Als je graag alles naleest dan kan je een brochure aanvragen om het thuis allemaal na te lezen.

Betrouwbaarheid Countryside Dating

Deze datingsite is uitermate betrouwbaar en je zal dan ook altijd de matches krijgen waar je recht op hebt. Het kan wat langer duren omdat ze de beste dates voor jou willen vinden dan je misschien van een andere datingsite gewend bent. Dankzij de persoonlijke begeleiding van dit betrouwbare team bij Countryside dating vind je iemand met dezelfde achtergrond en interesses. En het blijft vrijblijvend. Als je een profiel niet interessant vindt, dan hoef je daar vanzelfsprekend niet mee op date te gaan.

Inloggen Countryside Dating

Als je kiest om je aan te melden bij een datingsite, dan is het verstandig om te controleren of ze het BER-keurmerk hebben. Dit is namelijk het bewijs dat ze een degelijke datingsite zijn. Countryside dating is in het bezit van dit certificaat. Wist je trouwens dat deze datingsite voor elke leeftijdscategorie een ruim aanbod biedt? Voor jeugdige singles die toe zijn aan hun eerste relatie en graag met hun partner op het platteland of in een dorp willen wonen. Inloggen doe je natuurlijk met je eigen wachtwoord en profielnaam.

Klachten Countryside Dating

Je kan bij vragen of klachten bellen met hun kantoor in Twello maar je kan hen ook een e-mail sturen via het online contactformulier.

Schrijf ook een recensie over..

Wij willen graag van jou weten hoe je Countryside dating hebt ervaren. Heb je daadwerkelijk 6 voorstellen gehad? Hoe was de persoonlijke begeleiding? En houden ze zich aan hun beloftes? En natuurlijk willen we weten of je daadwerkelijk een partner hebt kunnen vinden. Schrijf daarom jouw bevindingen op in een korte recensie en laat die achter op onze website.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close