Gespecialiseerde dating

Voor mensen met een beperking is er Dottie.nl

http://www.datingautoriteit.nl/link/dottienl/
Naar de website

Dottie.nl is de website voor mensen met een beperking. Het is voor deze groep mensen soms behoorlijk lastig om in contact te komen met anderen. Is dit ook jouw ervaring en wil jij in contact komen met lotgenoten? Schrijf je dan in bij Dottie.nl. Je ontmoet hier mensen met een beperking van over de hele wereld op een eenvoudige en leuke manier. Je bent op deze website niet alleen aan het juiste adres om een nieuwe liefde te vinden, maar ook voor het sluiten van vriendschappen zit je hier helemaal goed.

 

Schrijf je in bij Dottie.nl

Wil je graag gebruik maken van de diensten die ze bij Dottie.nl aanbieden? Dan is het zeer eenvoudig om hier een profiel aan te maken. Wanneer je alleen van de basis diensten gebruikt maakt, dan is Dottie.nl geheel gratis. Voor de premium diensten worden wel kosten gerekend. Hoeveel je hier precies aan kwijt zult zijn, vind je in je profiel nadat je deze hebt aangemaakt. Wil je graag nu al meer informatie hierover? Dan kun je eenvoudig contact opnemen met Dottie.nl door het contactformulier op de website in te vullen of door een email te sturen. Er wordt in de meeste gevallen binnen 48 uur op gereageerd.

 

Log je in en maak gebruik van de diensten

Inloggen op Dottie.nl wijst zich eigenlijk vanzelf als je naar de website gaat. Je vult hier je gebruikersnaam en wachtwoord in en je hebt toegang tot alles wat jij nodig hebt om mensen zoals jij te ontmoeten! Van het bekijken van de profielen van andere mensen met een beperking die zich hier hebben ingeschreven tot het versturen van berichten. Je vindt alle diensten waar je gebruik van kunt maken nadat je je eenvoudig hebt ingelogd. Is er iets onduidelijk of heb je ergens een klacht over? Neem dan contact op met Dottie.nl en zij lossen het zo snel mogelijk voor je op!

 

Laat jouw Dottie.nl review hier achter

Heb jij zelf positieve ervaringen met deze datingsite? Laat hier dan een review achter! Op die manieren krijgen andere toekomstige gebruikers een nog beter idee van wat zij hier kunnen verwachten. Schrijf jouw review dus vandaag nog en plaats het hier!

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close