Sexdating

temptationsnl

http://www.datingautoriteit.nl/link/temptationsnl/
Naar de website

 

Temptations.nl is een online platform voor flirten, chatten en hete contacten. Temptations.nl is al sinds 2007 actief en heeft gedurende die tijd veel gebruikers gekregen. Er zijn verschillende vormen van contact mogelijk op Temptations.nl, zo kan je hier sexy met elkaar praten, seksafspraken maken en natuurlijk gewoon lekker met elkaar flirten. Je kan contact hebben met mannen, vrouwen en koppels zolang je van tevoren maar aangeeft wat je zoekt.

Naast de mogelijkheid om met anderen te chatten kan je ook online webcam shows bijwonen.

Temptations.nl Ervaringen

Sinds 2007 is Temptations.nl snel uitgegroeid tot 1 van de grootste adult dating websites van de Benelux. Dit komt mede door het gemak in gebruik van de website. In de loop van de tijd zijn er verschillende ervaringen opgedoken, sommigen zijn positief terwijl anderen negatief zijn. Dit komt natuurlijk omdat ieders ervaring anders is. Heb jij ervaring met Temptations.nl, deel dit dan met andere mensen.

Is Temptations.nl Betrouwbaar?

Zoals te vinden is in de algemene voorwaarden van Temptations.nl zijn ze niet aansprakelijk voor jouw ervaring. Niet alle gesprekken komen uit op een fysieke afspraak. Daarnaast behoudt Temptations.nl het recht om fictieve accounts te gebruiken met entertainment als doel. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk dat derden met kwade bedoelingen actief zijn op de site. Mocht je dit tegenkomen dan kan je dit direct aangeven bij Temptations.nl.

Temptations.nl Opzeggen

Zoals andere datingsites heeft Temptations.nl een aantal regels. Sommigen hiervan hebben betrekking op het opzeggen van uw account. Een account is altijd opzegbaar maar heeft geen recht op restitutie van eventueel betaalde diensten. Dit houdt in dat als u een heeft betaald voor een account, u hier geen geld terug van kan krijgen. Er is echter een uitzondering op deze regel. Heb je binnen twee weken je geld teruggevraagd en heb je het betaalde account niet 1 keer gebruikt, dan heb je recht op vergoeding van het gehele bedrag.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook Lezen!

Close
Close