Sexdating

spannende-date

http://www.datingautoriteit.nl/link/spannende-date/
Naar de website

 

Spannende-date.nl is een online datingsite die anders is dan andere datingsites. Bij Spannende-date.nl gaat het niet zozeer om het creëren van een langdurige relatie maar zet het juist aan tot, zoals de naam de vermoeden, een spannende date. Het gaat hier om seks afspraken met mensen die hier ook interesse in hebben. Deze mensen kunnen single zijn, een open relatie hebben, of vreemdgaan. Spannende-date.nl maakt gebruik van locatie gegevens om mensen te vinden die bij jou in de buurt wonen, op deze manier is het gemakkelijker voor jou om mensen te vinden.

 

Is Spannende-date.nl betrouwbaar?

Het is lastig om Spannende-date.nl goed te beoordelen. Het is altijd aan te raden om de privacy regeling en vooral de algemene voorwaarden goed door te nemen, vooral als je van plan bent een online dating account aan te maken. Zodra je deze algemene voorwaarden doorneemt vallen er een aantal dingen op:

Ze maken geen gebruik van fictieve accounts. Elk account wordt handmatig gecontroleerd zodat je zeker weet dat je met echte mensen te maken hebt. Om jouw account extra legitiem te maken kun je deze bijvoorbeeld koppelen aan jouw Facebook account, iets dat niet altijd aangeraden wordt. De kans dat je lastig gevallen wordt door automatische bots of nep accounts is dus erg klein.

Een nadeel is echter dat ze niet 100% anoniem zijn zoals ze dit beloven. Om er voor te zorgen dat jij gematcht kan worden aan mensen met dezelfde interesses maakt Spannende-date.nl gebruik van een koppelsysteem. Jullie persoonlijke gegevens worden dan vergeleken en gedeeld met derde partijen. Logisch, maar niet anoniem. In de regels van Spannende-date.nl staat dit ook duidelijk vermeld.

 

Is Spannende-date.nl gratis?

Spannende-date.nl is gratis te gebruiken, er is echter ook een premium optie beschikbaar. Maak je gebruik van het gratis gedeelte, dan heb je minder toegangsmogelijkheden dan het premium gedeelte. Zodra je besluit een premium account te nemen, krijg je toegang tot de gehele site. Je kan ervoor kiezen om direct een premium account te nemen. Wil je toch liever eerst een tijdje gratis gebruik maken van de site, dan kan je op elk gewenst moment upgraden naar een premium account.

 

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook Lezen!

Close
Close