Sexdating

snap2sex

https://www.snap2sex.nl/
Naar de website

Informatie Snap2sex.nl

Deze naam zal je wel bekend voorkomen of het zal lijken alsof je het ooit eerder ergens hebt gehoord. Dit zal je denken omdat het natuurlijk veel lijkt op de welbekende Snapchat. Snap2sex.nl werkt bijna net als Snapchat. Het is hetzelfde inhoud, alleen ben je bij Snapchat ‘netjes’ bezig met je fotos’s en bij Snap2sex.nl zet je foto’s van jezelf naakt of van prive gedeeltes. Je geeft je blote lichaam weer. Het is dus inderdaad een dienst waarbij je foto’s kan delen met elkaar. Uiteindelijk, na het delen van de foto’s is het de bedoeling dat je een date kan scoren. Het hoeft niet persee zo te zijn dat je erotische dates kan scoren, maar als je geluk hebt, of als je het wilt bestaat die mogelijkheid er wel. Bij de meeste dating sites kan je erbij schrijven wat je interesses zijn en dergelijke, maar als je even eerlijk bent zul je zelf ook zeggen dat het eerste waar je naar op zoek bent wanneer je op iemand zijn profiel ben zijn de foto’s. Niet iedereen vindt het interessant om al de teksten te gaan lezen. Snap2sex.nl is anders daarin. Bij Snap2sex.nl schrijf je geen teksten, maar plaats je alleen foto’s zoveel foto’s als je wilt. Je hoeft niet persee direct met uitdagende foto’s te beginnen. Je kan natuurlijk ook een gewone foto van jezelf plaatsen en als je het later uitdagender wilt proberen kan het alsnog. Wil je dat je niet zo herkenbaar ben op je foto, dan kan dat ook. Snap2sex.nl biedt jou die mogelijkheid. Heb je dan iemand leren kennen wiens foto jij erg leuk vindt en je wilt die persoon een echte foto van jezelf laten zien, dan kan dat zonder dat anderen die foto ook zien. Weet wel dat Snap2sex.nl de dating website is waar je geile, erotische dates kan krijgen. Meeste leden hier zijn uit voor een eenmalige ontmoeting met seks. Ben je iemand die wat meer romantiek zoekt, iets meer standvastig, dan kun je andere websites proberen. Ben je op zoek naar seks, iets spannend, dan ben je goed bij Snap2sex.nl.nl.

Inschrijving Snap2sex.nl

Als je op de homepage bent van Snap2sex.nl kun je al enkele foto’s zien van leden. Deze leden hebben de website toestemming gegeven om hun profiel zichtbaar te maken voor een ieder. Als ook jij een foto plaatst, kun je aangeven als je wilt dat je profiel zichtbaar is voor een ieder die de website bezoekt, of alleen voor leden van Snap2sex.nl. Ben je op de website en je ziet enkele foto’s die jouw aandacht trekken dan zul je zeker moeten proberen om ook lid te worden. Je kan dan meer foto’s zien van de persoon die je leuk vindt, maar je hebt dan ook direct toegang tot de profiel van andere leden. De inschrijving is geheel gratis, dus waarom probeer je het niet. Bevalt de website jouw achteraf niet, kun je altijd je profiel weer afsluiten. Ook hier betaal je niets voor.

Snap2sex.nl een eenvoudige dating website

Het is makkelijk om met de dating website Snap2sex.nl om te gaan. Het is inmiddels ook zo populair geworden dat het vol zit met leden. Met zoveel online leden zul je altijd een erotische date kunnen scoren. Deze website is vooral populair wegens de eenvoudigheid die zij heeft te bieden. Je moet alleen maar een foto uploaden en direct worden al jouw matches weergeven. Zie je een match die je leuk vind dan kijk je verder naar die persoon zijn of haar profiel en maak je desnoods contact. De matches die niets lijken voor jou kun je gewoon negeren. Op deze website zul je niet eindeloos praten met elkaar waarbij beide partijen elkaar niet eens durven mee uit te vragen. De leden van deze website willen nel actie. Wil jij ook snel actie, schrijf je dan vandaag nog in en vindt jouw match. Samen kunnen jullie een spannende erotische date hebben.

Nog een eenvoud van deze website is dat het geheel gratis is. De inschrijving is hierdoor dus ook veel sneller. Het contact leggen met leden is ook heel eenvoudig. Alle leden van Snap2sex.nl willen maar 1 ding en dat is seks! Je zult dus niet al te lange gesprekken hebben. De foto die jij leuk vind en wie jij contact wilt leggen is de persoon met wie jij graag seks zou hebben willen. Je kan dus direct beginnen te praten over seks. Elke lid op deze website is zich hiervan bewust en dit maakt het makkelijk om snel een date te krijgen.

Kosten Snap2sex.nl

De inschrijving zelf bij Snap2sex.nl is gratis. De enige momenten waarbij je moet betalen om de website ook te kunnen ondersteunen is wanneer je contacten wilt leggen. Je kan gratis je berichten zien, het zoeken van profielen is ook kosteloos, maar wanneer je zelf een bericht wilt versturen of wanneer je een snap wilt herhalen wordt er 1 credit van je rekening afgetrokken. Snap2sex.nl werkt dus een credit systeem. Er zijn twee soorten methodes waar Snap2sex.nl gebruik van maakt.

Methode A: telefonisch credits kopen vanaf € 1.40. Deze kosten zijn eenmalig en het heeft een discrete vermelding.

Methode B: je kunt diverse bundels aanschaffen en online betalen via iDeal, Mr. Cash, of gewoon met je creditcard. Je hoeft niet bang te zijn dat op je afschrift Snap2sex komt te staan. Wat jij op je afschrift zult zien is: “Stg Derdengelden Pay.nl inzake Securesafepay”. Weet wel dat bij elke transactie ook transactie kosten worden berekend. Dit bedraagt € 0,50 voor elke bundel. De bundels zijn als volgt:

  • 10 credits € 10,00                € 1,00 per bericht
  • 25 credits € 22,50                € 0,90 per bericht
  • 50 credits € 40,00                € 0,80 per bericht
  • 100 credits € 75,00                € 0,75 per bericht

 

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook Lezen!

Close
Close