Relatiebemiddeling

individuo

http://www.datingautoriteit.nl/link/individuo/
Naar de website IndiviDuo is een betrouwbaar Nederlands relatiebemiddeling. Via de persoonlijke bemiddeling zoekt dit bureau een partner die bij je past. De meeste singles die zich aanmelden bij dit relatiebemiddeling wonen in Drenthe, Groningen en Friesland maar ook uit andere provincies doen er genoeg singles mee. Hoeveel singles er op dit moment precies meedoen konden we niet vinden maar het zijn er minimaal honderden.

De eigenaresse is Joyce, ze is professioneel matchmaker, organisator en coash. Naast haar 48 jaar levensleraring runt ze nu al enkele jaren dit relatiebureau. Ze geeft graag adviezen aan mensen en vind het leuk om mensen aan elkaar te koppelen. Het is een dame die dit werk niet doet voor het geld maar voor het plezier. Wat is er leuker dan singles aan elkaar koppelen? Zie ook de films van Joyce op de website.

Inmiddels zijn er al heel wat relaties voortgekomen volgens de ervaringen op de site. IndiviDuo werkt met een ABC methode: a= activiteiten voor singles, b = bemiddeling naar een serieuze relatie,, c = coaching zodat je makkelijk zelf een partner vindt. Je mag zelf kiezen of je van de ABC methode gebruik wilt maken. We raden dit wel aan omdat de ervaringen leren dat veel mensen zo een partner vinden.

In deze review kunnen we je vertellen dat dit een goed relatiebureau is. Ze zijn betrouwbaar omdat ze al vele jaren bestaan en veel mensen aan een relatie hebben geholpen. Om deze review te kunnen schrijven mochten we zelf ook meedoen aan IndiviDuo! Dit is ons goed bevallen. We werden direct voorgesteld aan een aantal leuke singles.
Naar de website

4.7 Gebruikers (1 Stem)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook Lezen!

Close
Close