Relatiebemiddeling

uitdaten

http://www.datingautoriteit.nl/link/uitdaten/
Naar de website

 

Uitdaten.nl heeft een relatief nieuw concept, het combineert namelijk een gezellige avond uit eten met speeddaten. Tijdens deze groepsdate krijgt ieder paar een eigen tafel. Vervolgens krijgt u een persoonlijk 5 gangen diner. Na elke gang wisselt u van tafel, hierdoor eet u elke gang met een andere partner. Deze gang van zaken zorgt er voor dat er een vlotte en gezellige dynamiek ontstaat, terwijl er toch genoeg tijd is om elke match goed te leren kennen. Uitdaten.nl biedt dit concept aan in verschillende grote steden, en elk ‘event’ is ingedeeld in leeftijdscategorien van ongeveer 10 jaar. Dit betekent dat er bijvoorbeeld een event kan zijn in Amsterdam voor de leeftijdsgroep 35 tot 45 jaar oud. Tot nu toe heeft Uitdaten.nl een slagingspercentage van 80% op een vervolgdate en 100% op een leuke avond. Mocht u specifieke dieetwensen hebben zoals geen vlees of vis, dan kan dit van tevoren worden aangegeven op de website tijdens de inschrijving.

Naast Uitdaten speeddate events biedt Uitdaten.nl ook een één op één eetafspraken aan met iemand die bij u past. Uitdaten.nl zal jullie dan speciaal aan elkaar koppelen. Dit zorgt ervoor dat jullie meer tijd hebben om elkaar te leren kennen en met elkaar te spreken. Mocht u mee willen doen aan zo’n evenement, dan kan u zich hier per mail voor opgeven op de site zelf. Naast verschillende vormen van daten, kan je bij Uitdaten.nl ook begeleiding en coaching krijgen op het gebied van daten, flirten en algemene omgang met een date.

 

Is Uitdaten betrouwbaar?

Uitdaten.nl is al een concept dat sinds 2010 bestaat. Zo hebben ze al veel succesvolle speeddates en eetafspraken georganiseerd. Het probleem is echter dat er na 2012 geen activiteiten meer zijn geweest op de site of de sociale media. Het is dan ook niet duidelijk in hoeverre Uitdaten.nl op dit moment nog betrouwbaar is.

 

Is Uitdaten gratis?

De speeddates, het één-op-één dates en de coaching zijn allemaal niet gratis. Elk van deze activiteiten heeft een bijpassende prijs. De speeddates bedragen ongeveer 50 euro. Hiervoor krijgt u een gezellige avond en een volledig 5 gangen menu. Coaching en één-op-één dates zijn alleen op aanvraag.

 

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close