Christelijke Dating

funky fish

https://www.datingautoriteit.nl/link/funky-fish/
Naar de website

Informatie Funky Fish
Funky Fish.nl is een gratis datingsite met een Funky Fish gratis full membership voor christenen die graag iemand willen ontmoeten die hetzelfde geloof aanhangt. Bij Funky Fish is contact met gelijkgestemden voor een vriendschap of een relatie het streven. Het is een site die makkelijk in gebruik is met een eenvoudige zoekfunctie, inmiddels is Funky Fish de grootste christelijke datingsite van Nederland. De site is toegankelijk voor iedereen met een christelijk geloof, het maakt hierin niet uit of je evangelisch, gereformeerd of protestant bent. Inschrijven bij Funky Fish is en blijft gratis en na je inschrijving kun je direct inloggen bij Funky Fish en zie je meteen de andere christelijke vrijgezellen of mensen in een relatie die op zoek zijn naar een vriendschap die zich ook hebben ingeschreven op deze site. Je krijgt direct toegang tot e-mailen en kunt meteen in contact komen met de personen die jou interesse aanwakkeren.

Funky Fish Opzeggen
Als je na je registratie ingeschreven staat en het bevalt om welke reden dan ook niet, of je hebt een partner of voldoende vriendschappen gevonden en je wilt Funky Fish verwijderen, kan dat op elk moment zonder opgaaf van redenen. Je inschrijving word dan op de eerstvolgende werkdag nadat men je schriftelijke bericht heeft ontvangen beëindigd en je ontvangt hiervan een schriftelijke bevestiging per email, zo is het geen enkele moeite om Funky Fish te verwijderen en hoef je je nergens voor te verantwoorden.

Funky Fish Kosten
Inschrijven bij Funky Fish is gratis, zolang je maar wilt en op welk moment je ook kiest om je aan te melden. Extra opties zijn zeker mogelijk tegen betaling en er zijn zowel jaar- als maandabonnementen mogelijk. Met een maandabonnement zit je niet voor langere periode ergens aan vast, met een jaarabonnement ben je een stuk goedkoper uit. Zo kun je met een betaald lidmaatschap onder andere meldingen inschakelen bij een nieuw bericht, evenementen organiseren, je profiel opleuken of een fotoalbum toevoegen aan je profiel.

Funky Fish Events
Funky Fish organiseert zeer regelmatig diverse activiteiten zoals een Funky Fish feest, Funky Fish events en zelfs reizen of uitjes met gelijkgestemden. Veel van deze activiteiten zijn gratis en worden door leden georganiseerd en inmiddels is er bijna elke week wel een activiteit om aan deel te nemen en is er gedurende de verschillende maanden een divers aanbod.

Funky Fish Gratis
Bij een Funky Fish gratis lidmaatschap zijn veel van de mogelijkheden bij Funky Fish gratis, zo is deze site een van de weinige datingsites waar je zonder betaling kunt mailen en heeft Funky Fish.nl gratis full membership. Ook heb je bij een Funky Fish gratis full membership de mogelijkheid om wekelijks te bloggen en krijg je elke maand een email met daarin mogelijke matches. Ook is er regelmatig een kortingscode voor Funky Fish te vinden met een beetje zoeken op het internet.

Funky Fish Contact
Funky Fish heeft een uitstekende klantenservice die makkelijk bereikbaar is via het contactformulier op de website. Je kunt hierin eenvoudig aangeven wat de reden is dat je contact zoekt met de klantenservice en er word altijd getracht je bericht binnen 24 uur te beantwoorden. Als je vragen hebt over inloggen bij Funky Fish, Funky Fish opzeggen of andere zaken zijn deze dus snel en makkelijk beantwoord.

Funky Fish App
Op dit moment is er geen Funky Fish app maar de website is zeer eenvoudig te navigeren en ook op een mobiele telefoon te bezoeken.

Veilig Daten
Daten bij Funky Fish is volledig betrouwbaar en vrijblijvend. Je schrijft je binnen enkele ogenblikken in en ziet daarna direct welke christenen er ook ingeschreven staan. Je bent niet verplicht tot het afsluiten van een betaald abonnement of tot het sturen van berichten.

Hoe werkt Funky Fish?
De website werkt zeer eenvoudig. Je schrijft je vrijblijvend in waarna je toegang krijgt tot alle beschikbare singles voor een relatie of een vriendschap. Je kunt direct beginnen met e-mailen of je aansluiten bij een van de vele interessegroepen om te chatten over een gezamenlijk onderwerp.

Singlesfeesten
Vanuit Funky Fish word er regelmatig een Funky Fish feest georganiseerd waar je als christelijke single heen kunt en op een ongedwongen manier in contact kunt komen met anderen en spreken over interesses en Funky Fish ervaringen. De singlesfeesten en de andere activiteiten zijn makkelijk terug te vinden in de kalender.

Reviews en Funky Fish Actie
In de diverse reviews over Funky Fish kun je beoordelingen en ervaringen op verschillende gebieden lezen. Gebruikers beschrijven hun Funky Fish ervaringen, Funky Fish kosten en delen alle details, van gebruiksgemak tot klantenservice of eventueel een kortingscode voor Funky Fish.

Schrijf ook een review
Deel ook je ervaring en kom bij Funky Fish in actie over Funky Fish zodat anderen ook enthousiast worden!

 

Naar de website
0.9 Gebruikers (2 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close