Sexdating

flirtwereld

http://www.datingautoriteit.nl/link/flirtwereld/
Naar de website

 

Flirtwereld review

Wanneer je het zo leuk vind om met het ander geslacht te flirten ( of hetzelfde geslacht voor sommigen) dan is de website van flirtwereld waarschijnlijk de perfecte optie voor je. Op de website kun je live flirten met elkaar, kun je mailen met elkaar en ook kun je gaan chatten met elkaar. Nadat je een eigen gebruikersnaam hebt gekozen die volledig anoniem mag zijn en een eigen profiel hebt gemaakt kun je gaan beginnen met het bekijken van profielen van andere mensen op de website. Deze profielen zijn altijd 100% echt en worden dan ook dagelijks gecontroleerd. Daarnaast is het zo dat fake profielen altijd na een paar minuten weer worden verwijderd omdat gebruikers bij het profiel zelf klikken op het rapporteer logo. Zo kunnen de gebruikers van de website zelf dus meehelpen om de website goed en schoon te houden. Verder is het heel duidelijk wat de kosten zijn van de website. Nadat je je hebt aangemeld op de website wat volledig gratis is kun je wat berichtjes en foto’s naar mensen sturen. Na een tijdje heb je echter je gratis limiet gebruikt en zul je een pakket moeten kopen en/of een abonnement waardoor je de mogelijkheid hebt om erg veel berichten te sturen.

Is de website betrouwbaar?

De website krijgt erg goede ervaringen door veel mensen. Zo zijn er op diverse forum’s op internet mensen die zeggen contact te hebben gehad met wie.
Zij geven aan dat het contact erg soepel verloopt en er erg veel mogelijkheden zijn om in contact met elkaar te komen. Zo kun je erg eenvoudig een berichtje naar iemand sturen en is het erg laagdrempelig.

Wat zijn ervaringen van anderen met de site?

Voor onze review is de conclusie dan ook; de website is erg betrouwbaar en ook voor op de telefoon en tablet is de website toegankelijk.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook Lezen!

Close
Close