Sexdating

4flirt

http://www.datingautoriteit.nl/link/4flirt/
Naar de website

 

4flirt review

De website van 4flirt is zeer duidelijk en geschikt voor 1 doel; namelijk het online flirten met het andere geslacht. Bij de website kun je je gratis aanmelden en nadat je je account hebt bevestigd en wat dingen over jezelf in je profiel hebt ingevuld kun je de profielen van anderen gaan bekijken. Terwijl je deze profielen aan het bekijken bent kun je ook meer te weten komen over andere mensen. Iedereen heeft z’n eigen account met z’n eigen tekst. Zo kun je bijvoorbeeld vrij makkelijk en snel achter de locatie van iemand komen. Maar ook is de website erg duidelijk op het gebied van een betrouwbaar profiel. Wanneer iemand betrouwbaar is , en het dus ook een echt profiel is, zie je vaak veel opmerkingen en notities bij het profiel. Verder heeft de website veel naaktfoto’s die je meteen kunt bekijken van anderen. Ook is er een vrij groot aanbod van vrouwen. Dit komt o.a. door het feit dat de eigenaar van deze website meerdere soortgelijke websites heeft. Deze websites zijn ook allemaal met elkaar verbonden en hebben een breed netwerk van gebruikers. Tijdens het zoeken kun je zoeken op kenmerken die voor jou belangrijk zijn.

Betrouwbaar? en ervaringen

Zoals dus al eerder gezegd is de website zeker weten een topper. Er zijn veel ervaringen te vinden van anderen over de site. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan mensen die aangeven dat ze een leuke avond hebben gehad. Voor onze review hebben we ook naar reviews van andere websites gekeken. Anderen websites beoordelen deze site dan ook gemiddeld met 4 tot 5 sterren o.a. doordat de website volledig anoniem is en doordat de website erg snel is. Tot slot zijn er geen maandelijkse kosten en is het een pluspunt dat de website ook op een mobiel toegankelijk is.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook Lezen!

Close
Close