Sexdating

teleflirt

http://www.datingautoriteit.nl/link/teleflirt/
Naar de website

Informatie teleflirt.nl

Deze dating website bestaat voor personen die anoniem op zoek zijn naar seks contacten. Bij Teleflirt.nl kun je zowel veilig als anoniem contacten zoeken met wie je seks zou willen hebben. Het is geheel veilig. Alle profielen worden vooraf gecontroleerd om mogelijke vervalsingen te voorkomen. De dating website is ook beveiligd. Bij Teleflirt.nl is de slagingspercentage op het hebben van een seks date erg groot. De verhouding tussen mannen en vrouwen op de dating website is namelijk bijna hetzelfde. Van al de leden zijn 56% vrouwen en 44% mannen. Als man zijnde of vrouw zijnde heb je dus hoe dan ook kans op een date. Je kunt 24 uur per dag op zoek zijn naar je dates en en chatten. Teleflirt.nl is namelijk niet alleen te bereiken via de computer. Wij hebben een speciale app voor alle android apparaten. Hiermee kun je dus de hele dag door bezig zijn op Teleflirt.nl

 

Lid worden bij Teleflirt.nl

De aanmelding op de dating website is helemaal gratis. Wil je een oproepje plaatsen? Dat kun je gratis doen. Wil je echter een contact moment hebben door berichten te versturen dan dien je wel te betalen. Per bericht wordt er 1 credit afgetrokken van je credit saldo. Je kunt zelf kiezen hoeveel credits je per keer aanschaft.

 

Hoe betaal ik bij Teleflirt.nl?

Wil je berichten versturen dan dien je credits aan te schaffen. Het aanschaffen van credits kun je op verschillende manieren doen. Wij bieden u twee methodes aan. De eerste methode is dat je de credits telefonisch aanschaft. Hier betaal je € 1,40 voor 1 credit.

Bij de tweede methode kun je werken met verschillende bundels. Deze betaling is makkelijk en snel. Met een bundel ben je ook voordeliger uit dan wanneer je telefonisch je credits zou kopen. Kies je voor de bundel, dan kun je kiezen betalen via iDeal, Creditcard, of via Bancontact oftewel MrCash. Op je afschrift zal heus niet de naam ‘Teleflirt.nl’ staan. De naam die wij gebruiken voor bank afschriften is “Stg Derdengelden Pay.nl inzake Securesafepay”. De bundels zijn als volgt:

 

CreditsBedragBedrag per bericht
10€ 10,00€ 1,00
25€ 22,50€ 0,90
50€ 40,00€ 0,80
100€ 75,00€ 0,75
300€ 200,00€ 0,66

 

Houdt u er wel rekening mee dat wij voor de transactie kosten ook nog eens € 0,50 nemen bij het aanschaffen van elke bundel.

 

Bent u nog niet in het bezit van credits, maar u wenst toch berichten te versturen, dan kan dat ook. U dient in te loggen op de website, u schrijft uw bericht naar de contact persoon die u heeft gevonden bij de zoek optie, u kunt eventueel een foto erbij zetten als u dat wenst en u klikt op ‘verstuur bericht. Hierna komt u automatisch op het betaal scherm. Hier kun je dus direct kiezen welke betaal mogelijkheid u wilt. Heeft u de betaling voldaan, dan wordt uw geschreven bericht onmiddelijk verstuurd.

Je kunt je credit saldo wanneer je maar wilt opwaarden. Je hoeft echt niet te wachten totdat alles op is. Om deze op te waardenen klik je op de credit saldo en dan kom je automatisch op de betaalscherm terecht. Hier kun je dan de verdere stappen nemen om je credits bij te vullen. Wil je gaan voor een andere bundel, dan kan dat ook. Kies gewoon voor de bundel die u wenst te gebruiken.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook Lezen!

Close
Close