Sexdating

swingersnederland

http://www.datingautoriteit.nl/link/swingersnederland/
Naar de website

Informatie Swingersnederland.nl

Het woordje ‘swingen’ komt van het Amerikaanse ‘swinging’. Deze dating website is voor (hetero) koppels die met andere (hetero) koppels of singles seks willen hebben. De koppel zoekt dus een andere koppel of een single persoon voor seks. Samen zullen ze lekker swingen!  Om dit mogelijk te maken dienen beide partners het eens te zijn over wat zij willen en wat voor soort seksuele handelingen zij gedaan willen krijgen met de andere koppel of extra single erbij. Hierbij zou je kunnen denken aan een trio, of dat beide partners iemand anders hebben voor de avond. Je kunt ervoor kiezen om een kamer te nemen om je dingen te doen of je doet het bij je eigen huis. Swingen is dus een vorm van intieme vriendschap tussen twee stelletjes of koppels. In de meeste gevallen is er sprake van partner ruil.

Swingen kent verschillende vormen. Er zijn koppels die alleen maar seks willen en er zijn weer anderen die het graag beperkt willen hebben tot flirten alleen. Swingers ontmoeten elkaar meestal in clubs waar paren gaan, de zogeheten ‘paren club’. Deze is een speciale uitgaansgelegenheid voor erotische ontmoetingen. Wanneer we denken aan swingen denken we niet aan een bepaalde bevolkingsgroep. Iedereen kan een swinger zijn. Het is alleen heel erg belangrijk dat beide partners er helemaal over eens zijn om als swingers door het leven te gaan.

 

Swingen in Nederland iets voor jou?

Als je wilt swingen moet het wel een plezier zijn voor beide partners. In de meeste gevallen is het de man die de besluit neemt om wel of niet te swingen. Echter, zorgt dit in de meeste gevallen ook voor problemen wanneer het echte swingen begint. Wil je gaan swingen, dan moeten echt beide partners het ermee eens zijn. De meeste ervaren swingers raden aan dat het beter is om geleidelijk te beginnen in plaats van in een keer van alles te proberen. Begin daarom eerst met flirten. Ga niet direct over tot het ruilen van partners. Praat wat met de ander, deel jullie ervaringen met elkaar, probeer elkaar te leren kennen, enzovoorts. Bevalt het flirten jullie allebei als een koppel, dan kun je een stap verder gaan. Weet, dat swingen misschien een leuk idee lijkt, maar de werkelijkheid is altijd anders. Wil je dit serieus laten werken dan zijn er enkele voorwaarden waar beide partners als een koppel samen zich aan dienen te houden:

  • De relatie moet stabiel zijn
  • Beide moeten het eens zijn over wat er wordt gewenst tijdens seks
  • De machtsverhouding in de relatie dient stabiel te zijn
  • Communicatie is prioriteit
  • De partners zijn eerlijk en openlijk tegen elkaar en hebben respect voor elkaar gevoelens
  • Men dient goede afspraken gemaakt te hebben qua grenzen en nakomingen
  • Is er een probleem, dan kunnen beide partners zorgen voor een oplossing
  • Flexibele houding met elkaar en tegenover elkaar

 

Heb je een relatie waar het dus niet zo best is, dan is het helemaal geen optie om te gaan swingen. Dit zal er alleen maar voor zorgen dat het erger zal worden en uiteindelijk zul je misschien wel geen partner meer hebben. Wil je gaan swingen dan dient jou relatie sterk te zijn waarin je openlijk en eerlijk met elkaar leeft. Zelfs in situaties die jullie beiden op de proef stelt.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook Lezen!

Close
Close