Gay Dating

superdudes

http://www.datingautoriteit.nl/link/superdudes/
Naar de website

 

Superdudes.nl is een datingplatform dat sinds 2012 op een frisse en moderne manier allerlei soorten op het gebied van dating mogelijk maakt. Op de website kunnen mensen elkaar berichten sturen voor een eenmalige flirt, een spannend avontuurtje of een langdurige relatie. Mannen, vrouwen en stelletjes kunnen op meerdere moderne methoden met elkaar in contact komen: zo hoeft het niet alleen bij berichtjes te blijven, maar kan er ook worden gemaild, gebeld en kan live contact via de webcam plaatsvinden. Dankzij deze diverse manieren van contact, kunnen onvergetelijke contacten gemakkelijk worden gelegd.

Dankzij de verschillende manieren van contact opnemen en het gebruiksgemak dat Superdudes.nl biedt, is de datingpagina binnen enkele jaren uitgegroeid tot een van de grootste contactplatforms binnen de Benelux. Kritiek en feedback wordt door het team achter de site altijd meegenomen, om het datingplatform nog verder te optimaliseren.

 

Is Superdudes.nl betrouwbaar?

Flirten via Superdudes.nl gaat op een veilige en betrouwbare manier. Er wordt geen gebruik gemaakt van aparte softwares of plug-ins, en persoonlijke gegevens worden beschermd. Wanneer u een profiel aanmaakt, zullen uw gegevens dus niet worden doorverkocht aan derde partijen.

Wel maakt Superdudes.nl gebruik van een aantal fictieve profielen, om het dateverkeer op de website te stimuleren. Hiermee kan dus virtueel worden geflirt, maar het is van belang om te weten dat er geen ‘echte’ mensen achter deze profielen zitten. Fysiek contact is hiermee dus niet mogelijk. Let hier dus goed op wanneer je op zoek gaat naar singles.

 

Is Superdudes.nl gratis?

De registratie op Superdudes.nl is geheel gratis: u zit dus nergens aan vast en hoeft ook geen abonnementskosten of andere verborgen kosten te betalen om profielen van andere mensen te bekijken. Bij aanmelding ontvangt u vijf ‘flirts’, waarmee u vijf keer iemand een bericht of een mail kunt sturen. Wanneer deze op zijn, wordt er per ‘flirt’ een extra vergoeding gevraagd. U kunt zich dus gratis aanmelden, maar om volledig gebruik te kunnen maken van alle diensten van Superdudes.nl, dient er extra geld bijgelegd te worden. Dit is echter niet in de vorm van een abonnement, dus u zit nergens aan vast.

 

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook Lezen!

Close
Close