Gay Dating

squirtorg

http://www.datingautoriteit.nl/link/squirtorg/
Naar de website

 

Squirt.org is een online datingsite voor homo’s. Het is daarin anders dan andere homo datingsites, omdat squirt.org er puur op gericht is om hete seksafspraken te maken met andere mannen.

Squirt.org doet dit met een kaart waarop je kan zien waar hete mannen zijn die zin hebben, vervolgens kun je met hen afspreken op deze locaties. Hierdoor is er altijd wel ergens een kinky plek beschikbaar voor jou.

 

Is Squirt.org gratis?

Squirt.org is deels gratis. Het inschrijven is geheel gratis, wat gevolgd wordt door een gratis 10 dagen abonnement. Hierna moet je betalen om gebruik te kunnen maken van de site, en alle functies die ze aanbieden. Om een account aan te maken op Squirt.org moet je een aantal persoonsgegevens opgeven:

  • Een originele gebruikersnaam die niet in gebruik is
  • Een veilig wachtwoord
  • En je email adres

Daarnaast moet je ook akkoord gaan met de algemene voorwaarden van de site en er is ook een optie om up to date te blijven met de ontwikkelingen omtrent Squirt.org.

 

Is Squirt.org betrouwbaar?

Alhoewel het concept van Squirt.org simpel is, en zij je een gemakkelijke manier bieden om geile seks afspraken te maken met andere mannen, zitten er nog wel wat addertjes onder het gras.

Als je de algemene voorwaarden doorleest, zal je merken dat Squirt.org de toestemming krijgt om jouw gegevens te gebruiken hoe zij dit willen. Meestal is dit een normale zet voor een datingsite, vooral als ze locatiegegevens nodig hebben om te werken. Het probleem komt echter kijken bij de extra regels omtrent deze praktijk.

Door lid te worden van Squirt.org, en daarbij dus akkoord gaat met de algemene voorwaarden van de site, sta je toe dat zij alle gegevens van jou mogen gebruiken hoe zij dit willen. Hierbij wordt expliciet vermeld dat zij bijvoorbeeld jouw pikante foto’s, jouw naam, account, stem en nog veel meer mogen gebruiken voor publieke doeleinden binnen en buiten de site. Alhoewel deze bestanden niet gedeelt mogen worden met een derde partij, mogen zij dit dus wel zelf gebruiken. Het is dan ook de vraag of jij dit wel of niet wil.

 

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook Lezen!

Close
Close