Sexdating

slettennet

http://www.datingautoriteit.nl/link/slettennet/
Naar de website

 

Slettennet in het kort

Slettennet is puur gericht op mensen die op zoek zijn naar een seks. Als je op zoek bent naar een  echte date, kun je beter een andere datingsite kiezen. Via de radar op de site kun je mensen vinden die bij jou in de buurt zijn. Dit maakt afspreken bijvoorbeeld een stuk gemakkelijker, je woont immers dichtbij elkaar. Je kunt thuis achter de computer contacten regelen, maar ze hebben ook een speciale interface voor het mobieltje. Zoeken onderweg is daarom ook een mogelijkheid. Contact leggen kan op twee manieren. Je kunt een bericht versturen. Je start zo meteen een gesprek. Een andere optie is het versturen van een knipoog. Je laat de ander zo weten dat je interesse hebt, maar je hoeft dan niet meteen het gesprek te starten. Zo kun je ook de ander het initiatief laten nemen.

Discretie

Niet iedereen hoeft te weten dat jij op zoek bent naar een seksavontuur. Daarom zorgt Slettennet ervoor dat jouw informatie vertrouwelijk en anoniem wordt behandeld. Ze zorgen ervoor dat derden geen toegang krijgen tot deze gegevens. De website is daarom goed beveiligd. Zo kun je dus met een gerust hart jezelf helemaal laten gaan. Je kunt op zoek naar het plezier dat seks kan geven, zonder dat er verdere verplichtingen aan vast zitten.

Slettennet ervaringen

Op de site van Slettennet staat dat zij alle profielen handmatig controleren. Dat geeft zeker vertrouwen. Toch zijn er op internet ook verhalen te lezen van mensen die te maken hebben gehad met een nepprofiel. Door deze te melden, worden ze wel snel verwijderd door de klantenservice. Ze zijn te herkennen aan ongeveer dezelfde soort berichtjes en aan het niet willen afspreken voor een langere tijd. Het is dus belangrijk om daar wel op te letten.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook Lezen!

Close
Close