Vreemdgaan Dating

secret flirt

https://www.datingautoriteit.nl/link/secret-flirt/
Naar de website

Secret Flirt Informatie

Secret flirt is een international dating website, opgericht in het jaar 2009. Al de profielen die hier aangemaakt zijn zeker weten 100% betrouwbaar en ze zijn allemaal gecontroleerd voordat het is goed gekeurd. De dating website is opgericht met als doelgroep een ieder die wat spanning en passie zoekt in zijn of haar leven. Op deze dating website kun je profielen vinden van personen met passievolle ervaringen, maar je kan ook heel eenvoudig contacten vinden met wie je gewoon vrienden wilt zijn. Bij Secret Flirt ben jij je eigen baas. Je bepaalt zelf als je gaat voor een normale date, of wil je wat romance erbij, of zoek je misschien iemand buiten je partner om. Alles is mogelijk bij Secret Flirt. Het heeft geen nep profielen. Al de profielen op deze dating website zijn aagemaakt door daadwerlijke gebruikers van de website. Als je de reviews afleest zul je ook zien dat tenminste 85% van al de schrijvers deze website aanbeveelt bij familierelaties of vrienden.

Als jij dus op zoek bent naar langdurige relaties, of je zoekt naar een beste vriend, wil je wat passie in je leven of simpelweg een beetje aandacht, dan is het zeker aangeraden om een profiel aan te maken bij dating website Secret Flirt.

 

Top member functies Secret Flirt

Ben je zoekende naar een heer dan kan je gratis een lidmaatschap nemen als een TopMember bij Secret Flirt. Als je zoekende bent naar een dame dan kun je ook een gratis lid zijn en op de proef gaan met al de kansen die je hebt als Top member. Dit is echter tijdelijk. Bevalt het je, dan kun je ervoor kiezen om daarna een betalende lid te worden bij Secret Flirt. Als lid van deze Top Member groep kun je onbeperkt gebruik maken van de diverse beschikbare functies. Je kunt je vandaag nog gratis aanmelden om het uit te proberen.

 

Kosten bij Secret Flirt

Je kunt je gratis aanmelden bij Secret Flirt en achteraf alsnog starten als een betalende lid en onbeperkt gebruik maken van al de beschikbare opties die Secret Flirt te bieden heeft. Als gratis lid kan je namelijk een beetje gefrustreerd raken, omdat je als gratis lid maar één enkele bericht kan sturen. Per profiel kan je maar één bericht sturen. Heb je misschien iemand gezien die je echt leuk vindt, dan kan je hem of haar helaas maar één berichtje sturen. Schiet je niet zo gauw mee op. Probeer daarom te gaan voor een betalende lidmaatschap. Secret Flirt biedt jou de mogelijkheid aan om contacten te kunnen leggen en vrienden of een liefde te vinden. Daartegenover vraagt Secret Flirt maar een kleine bijdrage van haar leden. Heb je misschien een contact gevonden die je echt leuk lijk te zijn, maak dan een profiel aan als een betalende lid om onbeperkt te kunnen chatten.

Als betalende lid ben je dus aangesloten als een TopMember. Je hoort als het ware bij de VIP groep. Je kunt buiten je grenzen gaan en de website verkennen hoe, wanneer en hoelang je maar wilt. Het beste is, is dat je ongelimiteerd gebruik kan maken van het krijgen en versturen van berichten. Ben je een betalende lid, dan zijn de communicatie lijnen wijd open voor jou en heb je toegang tot een ieder zijn profiel. Secret Flirt biedt voor haar betalende leden de volgende pakketten aan:

  • 1 maand abonnement: € 29,99
  • 3 maanden abonnement: € 67,99 (€ 22,55 per maand)
  • 6 maanden abonnement: € 97,99 (€ 16,60 per maand)
  • 1 jaar abonnement: € 147,99 (13,25 per maand)

 

Neem je dus bijvoorbeeld een contract voor 3 maanden dan kun je ervoor kiezen om in één keer het bedrag van € 67,99 te betalen of je betaalt maandelijks het bedrag van € 22,55. Dit betekent dus ook dat je drie maanden lang ongelimiteerd berichten kan sturen.

Wil je gaan voor de Top Member dan kun je heel veilig betalen met iDeal, Paypal of met je Credit Card. Je hoeft je ook niet druk te maken dat er plotseling een verlenging van het contract kan plaatsvinden. Wanneer je lidmaatschap is verlopen krijg je een bericht hierover op het opgegeven e-mail adres. Wordt je lidmaatschap daarna nog niet verlengd, dan ga je automatisch terug naar het gratis lidmaatschap.

 

Voordelen bij Secret Flirt

Bij Secret Flirt staan transparantie en privacy heel hoog. Hier wordt heel erg goed op opgelet. Lees altijd de gebruiksvoorwaarden en de privacy statement van de dating website. Hier kun je aflezen hoeveel waarde Secret Flirt hecht aan het hebben van een transparante en privacy volle profiel. Los hiervan is Secret Flirt één van de weinige dating websites die nep leden zo veel mogelijk buiten houdt. In feite, is het niet eens mogelijk om met een nep account bij Secret Flirt binnen te komen. Secret Flirt heeft een speciaal beleid om alle profielen te controleren op echtheid. Zodra er wordt gemerkt dat het om een nep profiel gaat, wordt deze onmiddelijk geblokkeerd en verwijderd en ook vermeld. Dit, om te voorkomen dat deze profiel houden ooit weer een nep profiel kan aanmaken bij Secret Flirt.

 

Secret Flirt verschilt van andere dating websites

Secret Flirt is niet gericht op een specifieke doelgroep. Het is bedoelt voor een ieder boven de 18 jaar. Verschillende personen met verschillende leefsituaties kunnen hier in contact komen met elkaar. Je kan bijvoorbeeld denken aan singles die andere singles ontmoeten, singles die mensen ontmoeten die al in een relatie zijn, of je kan gewoon zoeken naar een vriendschap of een seks relatie of seks date. Het is allemaal mogelijk. Secret Flirt bestaat om volwassenen, goed ontwikkelde vrouwen en mannen die op zoek zijn naar wat passie, aandacht, een avontuurtje, romantiek, of een liefdesrelatie, de kans te geven voorbij hun eigen grenzen te kunnen gaan. Dit kan veilig op een discrete en anonieme manier gebeuren. Je kan als gratis lid contact maken met andere gratis leden, maar je kan ook contact maken met betalende leden. Zo kan een betalende lid ook contact maken met een gratis lid, maar ook  maken met andere betalende leden.

Als vrouw zijnde ben je al direct een Top Member. Je hoeft hier niet eens voor te betalen. Als man zijnde betaal je wel, maar je kan heel makkelijk opwaarderen naar een Top member account. Daarna kun jij als man ook onbeperkt gebruik maken van de chat mogelijkheden, je kunt berichten sturen en ontvangen en je kunt vanaf je tweede bericht ook externe contact gegevens uitwisselen.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close