Sexdating

omazoekt

http://www.datingautoriteit.nl/link/omazoekt/
Naar de website

Informatie Omazoekt.nl

Deze dating website is niet letterlijk bedoeld voor de oma’s alleen. Het is bedoeld voor oudere mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een date. Deze kan zijn een date waar je serieus op zoek bent naar een relatie, maar het kan een date zijn voor de zogeheten one-night-stand. Bij Omazoekt kun je je sociale contactenlijst uitbreiden. Je kunt diverse uitdagingen aangaan en heel wat spanning beleven. Bij deze dating website kun jt geheel vrijblijvend met zowel mannen als vrouwen flirten en bepaal je samen wat jullie volgende stap zal zijn. Als je twijfelt over deze website, kan het geen kwaad om het voor een tijdje te proberen en het op de proef te stellen. De aanmelding bij deze dating website is geheel gratis en je krijgt ook nog eens 2 credits gratis om uit te geven. Merk je na de aanmelding dat deze dating website toch niet iets voor jou is, kun je elk moment je progiel verwijderen. Je profiel wordt dan ook direct verwijdert uit onze data base dus je zult ook niet lastig gevallen worden met advertenties en dergelijke. Je hebt dus als het ware niets te verliezen. Probeer het vandaag nog en wie weet misschien brengt Omazoekt jou wel bij jou ware geluk!

 

Privacy veilig bij Omazoekt.nl

Alle gegevens die jij doorspeelt bij ons om je profiel aan te maken worden beschermd tegen de buitenwereld. Het is niet mogelijk om bij Omazoekt contact informatie te vinden van anderen en dus zal het ook niemand lukken om die van jou te vinden. Ook worden je prive gegevens niet gebruikt voor dergelijke commerciele doeleinden, noch word het doorgespeeld aan derden. Wij van Omazoekt houden strikte privacy en uw geheimhouding in acht.


credit systeem bij Omazoekt.nl

bij Omazoekt werken we met een credit systeem. Per verzonden bericht, ook wel flirt genoemd, geef je 1 credit uit. Je kunt bundels kopen via iDeal als je van Nederland bent, en als je van Belgie bent kun je betalen via Mr. Cash/Bancontact. De credit bundels zijn als volgt:

 

AantalOmschrijvingPrijsPrijs per credit
1PPC BE€ 1.50€ 1.50
1PPC NL€ 1.40€ 1.40
5Bundel 5€ 3.89€ 0.78
10Bundel 10€ 9.99€ 1.00
25Bundel 25€ 22.49€ 0.90
50Bundel 50€ 39.99€ 0.80
100Bundel 100€ 74.99€ 0.75
300PPC BE€ 199.99€ 0.67

 

Zoek profiel Omazoekt.nl

Bij het zoek profiel krijg je de mogelijkheid om aan te geven als je opzoek bent naar een man of een vrouw en naar wat voor type man of vrouw. Je kunt aangeven van welke stad je ze wilt vinden, en misschien heb je wel voorkeuren voor een bepaalde leeftijd of leeftijden. Eenmaal je deze dingens hebt ingevuld zal op basis hiervan een match voor je worden gezocht. Regelmatig zul je dus matches vinden. Vindt je dat je te weinig matches ontvangt, maak je zoek profiel dan wat minder specifiek. Je kunt bijvoorbeeld meerdere provincies selecteren of de leeftijdsgrens verrruimen. Let er wel op dat als je wijzigingen aanbrengt, het enkele dagen zal duren voordat er nieuwe matches zijn gevonden. De eerste dagen na de wijziging zul je dus nog de matches krijgen aan de hand van je eerste zoek profiel. Bij elke match dat je krijgt, krijgt de gematchte profiel ook jou profiel te zien als een match. Als het ware is hiermee de eerste stap voor een date al gezet voor je. Er worden dagelijks gezocht naar potentiele matches voor alle leden. Vandaar dat je inbox vol zal blijven hiermee. Om het wat overzichtelijk te houden voor zowel de mannen als de vrouwen krijg je niet al de matches in 1 keer opgestuurd. Het wordt gefaseerd. Bekijk dus elke dag je inbox voor nieuwe matches en zorg er zo voor dat je geen enkele match mist.

 

Eigen profiel bij Omazoekt.nl

Wanneer je inlogt bij Omazoekt kun je een eigen profiel aanmaken waarmee anderen jou makkelijk kunnen vinden. Je kunt zelf bepalen welke informatie je hierop wilt weergeven. Zet je een foto, dan worden deze handmatig eerst door Omazoekt zelf gecontroleerd. Dit doen wij om de echtheid van de foto te garanderen. Het kan zijn dat je foto wordt afgekeurd als het niet voldoet aan de voorwaarden. Plaats je dus een foto bij Omazoekt let dan op de volgende voorwaarden:

  • Het mag geen illegale, gewelddadige, of discriminerende items en activiteiten vertonen
  • Er mogen geen personen van onder de 18 jaar vertoont worden
  • Er mogen geen copyrights zijn op de afbeelding

 

Zo ook worden alle texten gecontroleerd. Ook deze dient te voldoen aan bepaalde voorwaarden:

  • Er mogen geen contact mogelijkheden zoals een telefoonnummer of e-mail adres worden gegeven
  • Er mag geen URL zijn
  • Het mag geen illegale, gewelddadige, of discriminerende items en activiteiten beschrijven
  • Er mag geen persoon van onder de 18 jaar beschreven worden.
Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook Lezen!

Close
Close