Islamitische dating

mektab

http://www.datingautoriteit.nl/link/mektab/
Naar de website Op zoek naar contact, liefde of misschien wel een geschikte huwelijkspartner? Mektab.com is er speciaal voor de islamitische gemeenschap. De site is betrouw en heeft veel positieve ervaringen van gebruikers. Deze online gemeenschap groeit erg snel en zo kom je eenvoudig in contact met andere moslims in Nederland. Deze site is er speciaal voor moslims die serieus op zoek zijn naar een geschikte huwelijkspartner.

Soms kan het lastig zijn om de juiste persoon te vinden. Het kan zijn dat de islamitische gemeenschap waar je woont relatief klein is of er zit gewoon net niet ‘de juiste’ tussen. Bij deze site kun je heel eenvoudig in contact komen met andere moslims. Je maakt een eigen profiel aan op de site en kunt vervolgens door de database op zoek gaan naar anderen. Je kunt filters toepassen en precies zoeken naar wat je wilt. De site is zeer betrouwbaar en profielen die niet voldoen aan de eisen van de site, zoals bijvoorbeeld acceptabele foto’s en seksueel getinte opmerkingen, worden verwijderd.

Er zijn al veel positieve liefdesverhalen en ervaringen ontstaan door deze site. Een review luidt bijvoorbeeld als volgt: “Eindelijk een geschikte partner gevonden.” en een andere review: “Via deze site kun je serieus op zoek naar een partner, je weet van beide kanten waar je naar op zoek bent.” De site is betrouwbaar omdat je dus weet dat iedereen naar hetzelfde op zoek is.

Dus ben je op zoek naar de ideale islamitische huwelijkspartner? Meld je dan aan bij Mektab en vind de ideale partner. Via deze site kun je eenvoudig in contact komen en correspondeer je via een berichtensysteem. Zo kun je elkaar online beter leren kennen. De site is er voor iedereen vanaf 18 jaar en kent geen leeftijdslimiet.
Naar de website

0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close