Relatiebemiddeling

ilse-relatiebemiddeling

http://www.datingautoriteit.nl/link/ilse-relatiebemiddeling/
Naar de website

Informatie Ilserelatiebemiddeling.nl

De website Ilserelatiebemiddeling is een online relatie bureau. Dit bureau is opgericht in het jaar 1997 en heeft sinds die tijd heel wat success kunnen boeken voor duizenden koppels. Zij zijn zo een beetje verspreid over geheel Nederland met natuurlijk meerdere locaties en zijn daarmee ook het grootste relatiebureau in Nederland voor de wat hoger opgeleide alleenstaanden. Zij zijn gespecialiseerd op het gebied van persoonlijke relatiebemiddeling. De directeur is mevrouw Ilse Wenderhold en haar hoofdkantoor is gevestigd in Leidschendam, net in de buurt van Den Haag.
Zij zijn gevestigd op:

Ilse Relatiebemiddeling

Relatiebureau voor duurzame partnerrelaties
Pelikaanhof 120
2264 JL Leidschendam
Telefoon + 31 (0) 70 – 419 07 31

 

Erkende profielen bij Ilserelatiebemiddeling

Bij een relatiebemiddelingsbureau wordt er gekeken of beide partners wel passen bij elkaar. Er zijn meerdere relatie bureaus in Nederland en je wilt natuurlijk gaan waar je de meeste slagingskansen hebt. Op hun website kunt u nalezen dat zij een van de relatiebemiddelingsbureau zijn waar de slagingskansen zeer hoog liggen. Direct nadat je bent ingeschreven, kun je na verloop van tijd al duidelijke resultaten zien. Vanaf het begin dat je bij dit bureau bent maken zij gebruik van een wetenschappelijk erkende persoonlijkheidsvragenlijst. De test is aanbevolen en goedgekeurd door het Nederlands Instituut voor Psychologen, oftewel NIP. Vandaar dat ook alleen de erkende psychologen deze vragenlijst mogen gebruiken voor een analyse van de client.

Al hun consulenten zijn dan ook daadwerkelijke erkende psychologen. Waar zij naar kijken binnen de test zijn 30 persoonlijkheidseigenschappen. Met deze 30 eigenschappen kunnen zij hun clienten de informatie verschaffen over wie de persoon werkelijk is. Je kunt de werkelijke menselijke eigenschappen en de gevoelsfactor van de liefde niet vergelijken in een computer programma. De psycholoog doet een afzonderlijke test voor een ieder en vertaalt het uiteindelijk tot een individuele profiel. Dit individuele profiel houdt in dat je weet wat je zoal emotioneel zoekt in een relatie en wie dan bij jou past. Hiervoor is de persoonlijkheidstest van uitermate belang. Het zorgt ervoor dat je een kwalitatief profiel krijgt betreft het aangaan van een relatie. Hiermee kun je ook betere matches vinden en heb je dus een hogere slagingskans op een relatie die voor altijd zal blijven.

Naar de website
4 Gebruikers (1 Stem)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close