Relatiebemiddeling

ilse-relatiebemiddeling

http://www.datingautoriteit.nl/link/ilse-relatiebemiddeling/
Naar de website

Informatie Ilserelatiebemiddeling.nl

De website Ilserelatiebemiddeling is een online relatie bureau. Wij hebben ons opgericht in het jaar 1997 en hebben sinds die tijd heel wat success kunnen boeken voor duizenden koppels. Wij zijn zo een beetje verspreid over geheel Nederland met natuurlijk meerdere locaties en zijn daarmee ook het grootste relatiebureau in Nederland voor de wat hoger opgeleide alleenstaandes. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van persoonlijke relatiebemiddeling. De directie is mevrouw Ilse Wenderhold en haar hoofdkantoor is gevestigd in Leidschendam, net in de buurt van Den Haag. Bent u er geinteresseerd in om langs te komen, kom dan aan het volgende adres:

Ilse Relatiebemiddeling

Relatiebureau voor duurzame partnerrelaties

Pelikaanhof 120

2264 JL Leidschendam

Telefoon + 31 (0) 70 – 419 07 31

 

Erkende profielen bij Ilserelatiebemiddeling

Bij een relatiebemiddelingsbureau wordt er gekeken als beide partners wel passen bij elkaar. Er zijn meerdere relatie bureaus in Nederland en je wilt natuurlijk daar gaan waar je de meeste slagingskansen hebt. Op onze website kunt u nalezen dat wij een van de relatiebemiddelingsbureau zijn waar de slagingskansen zeer hoog liggen. Direct nadat je bent ingeschreven bij ons kun je na een jaar al duidelijke resultaten zien. Vanaf het begin dat u bij ons bent maken wij gebruik van onze wetenschappelijke erkende persoonlijkheidsvragenlijst. De test is aanbevolen en goedgekeurd door het Nederlands Instituut voor Psychologen, oftewel NIP. Vandaar dat ook alleen de erkende psychologen deze vragenlijst mogen gebruiken voor een analyse van de client. Al onze consulenten zijn da nook daadwerkelijke erkende psychologen. Waar wij naar kijken op de test zijn 30 duurzame persoonlijkheidseigenschappen. Met deze 30 eigenschappen kunnen wij onze clienten met de informatie verschaffen over wie de persoon werkelijk is. De kwaliteit die deze test aanbiedt vindt je niet zomaar elders. De zogeheten matching programmas van dating website zijn daarom niet absoluut. Je kunt de werkelijke menselijke eigenschappen en het gevoelsfactor van de liefde niet vergelijken in een computer programma. Om dit te kunnen doen heb je mensen kennis nodig en dat is waar de psychologen op zijn gestudeerd. De psycholoog doet een afzonderlijke test voor een ieder en vertaalt het uiteindelijk tot een individuele profiel. Deze individuele profiel houdt in dat je weet wat je zoal emotioneel zoekt in een relatie en wie dan bij jou past. Hiervoor is de persoonlijkheidstest van uitermate belang. Het zorgt ervoor dat je een kwalitatief profiel krijgt betreft het aangaan van een relatie. Hiermee kun je ook betere matches vinden en heb je du seen hogere slagingskans op een relatie dat voor altijd zal blijven. Je uiteindelijke slagingskans wordt op basis van drie standpunten bepaald:

  1. De grootte van je persoonlijke bestand; wij hebben immers ook het grootste bestand van alle relatiebemiddelingsbureau in Nederland
  2. Profiel kwaliteit en de bijhorende mogelijke match; alweer werken we hier met de persoonlijkheidstest dat precieze resultaten zal geven.
  3. Je eigen inzichten van wie jij denkt dat past bij je en waarom denk je dat; hierbij krijg je deskundig advise van ons over wat jou mogelijke relatie valkuilen zouden kunnen zijn en waar je dus eventueel aan zou kunnen werken om success te hebben in een relatie.

Al deze factoren kunnen jou een meerwaarde bieden bij onze relatie bemiddelings website.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close