Gay Dating

gayparship

http://www.datingautoriteit.nl/link/gayparship/
Naar de website Review Gayparship
Gayparship is een datingsite speciaal voor hoogopgeleide lesbische dames en homoseksuele heren. Nadat je te kennen hebt gegeven of je een man of vrouw bent en wat je seksuele voorkeur is, kun je je gratis aanmelden. Daarna volgen er allerlei vragen zodat er een schets wordt gemaakt van wie jij bent en waar je interesses liggen. De datingwebsite matcht daarna een aantal profielen die het beste bij jouw persoonlijkheid passen. In het begin zijn de foto’s niet goed zichtbaar, je kan zelf bepalen aan wie jij jouw foto laat zien. Je ziet tevens bij alle profielen het matchingspercentage van hoe goed je bij elkaar past. Dagelijks krijg je nieuwe profielen voorgeschoteld. Je kan ook tegen betaling een profielcheck en partnerschaps-persoonlijkheid laten maken.

Betrouwbaar en veilig
Gayparship is niet de goedkoopste datingwebsite in vergelijking met de andere grote datingswebsites. Uit de ervaringen komt naar boven dat de prijs bovengemiddeld is, desalniettemin blijkt de slagingskans voor een goede match ook weer hoger te liggen. Je kunt met een gratis lidmaatschap wel rondkijken, maar alleen als betalend lid kun je berichten sturen en foto’s vrijgeven. Je kunt ervoor kiezen om voor een maand een lidmaatschap aan te gaan, voor een half jaar of een heel jaar. Volgens de website vindt een op de drie singles een relatie. Het is zeker een datingsite die betrouwbaar is, je kunt veilig betalen en je persoonlijke details blijven anoniem. Op de site kun je ook meer lezen op de blog over daten, ervaringen en de review van andere gebruikers lezen.
Naar de website

0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook Lezen!

Close
Close