Christelijke Dating

christian-match

http://www.datingautoriteit.nl/link/christian-match/
Naar de website

ChristianMatch, laat het ‘matchen’ maar beginnen

Ik zal meteen met de deur in huis vallen: het uiterlijk van ChristianMatch ziet er verouderd uit, maar gelukkig geldt dat niet voor de inhoud van de website. De profielen, de communicatie en spelregels zijn springlevend! Dat is een opluchting als je serieus op zoek bent naar een betrouwbare dating website voor christenen. De organisatie en website is duidelijk in haar communicatie en de gekozen doelgroep: de website is bedoeld voor christenen die op zoek zijn naar nieuwe vrienden en vriendinnen en natuurlijk mensen die op zoek zijn naar een duurzame relatie.

ChristianMatch.nl gratis

Als je je nog niet hebt aangemeld, kun je al iets zien van de profielen die online staan. Ik vind wel dat het een vertekend beeld geeft. Het is belangrijk om je aan te melden om de profielen in het geheel te bekijken. Inloggen op Christianmatch dus! Het komt mooi uit dat je nu nog meer gratis mogelijkheden krijgt op ChristianMatch om alles te kunnen zien, maar over de ChristianMatch gratis full membership (ChristianMatch actie!) schrijf ik later meer.

ChristianMatch events: ChristianMatch feest!

Er zijn weinig ChristianMatch activiteiten op dit moment. Dat is wel jammer. Je kunt aan het aantal berichten zien dat er wel genoeg ChristianMatch activiteiten zijn georganiseerd. Helaas kun je niet alle reeds georganiseerde ChristianMatch events zien. Ik denk dat de redactie het forum een goede schoonmaakbeurt heeft gegeven. In het najaar kunnen we wel een activiteit verwachten. Misschien zie ik je daar? Voor wie op zoek is naar een christelijke partner zijn de ChristianMatch singlefeesten oftewel speeddate mogelijkheden een aanrader. Je moet wel even wat lef hebben; w wat kan er misgaan? Veilig daten met ChristianMatch is hun boodschap. Laat het ChristianMatch feest dan maar beginnen.

ChristianMatch contact en klantenservice

De redactie van ChristianMatch is erg behulpzaam. Je kunt ze via allerlei manieren contact met hen opnemen. Ik moest wel een giechelen dat ze je zelf willen helpen met het scannen van je foto en om het passend (qua grootte) te maken voor de website. Wat lief!

Veilig daten met ChristianMatch

De redactie van ChristianMatch gaat heel zorgvuldig om met de aanmeldingen en gaat goed na hoe er op de website wordt gecommuniceerd. Ik geef toe dat door de zorgvuldigheid je wat langer moet wachten voordat je aangemeld wordt (voor mij was dat langer dan twaalf uur; ik had me vrijdag aangemeld). Het liefst wil je bij je aanmelding meteen aan de slag om de profielen te bekijken. Je geduld wordt dan meteen op de proef gesteld. Ik weet niet of er ook een ChristianMatch app voor de mobiele telefoon is. Als die ChristianMatch app er wel zou zijn, dan heb ik die helaas niet kunnen vinden.

Hoe werkt ChristianMatch?

Ik vond de website eenvoudig om mee te werken. Zoals ik eerder zei heeft het qua uiterlijk of lay-out wel een update nodig. Voor de rest doen de functionaliteiten het prima en daar draait het om. Je hebt een standaardlijstje dat je moet invullen (soms grappig, soms irritant). Je hebt ook ruimte voor eigen antwoorden. Je kunt berichten sturen, e-mailberichten en chatberichten. De chatberichten kunnen ook privé zijn. Net zoals in de wereld buiten internet is het soms leuk om de ander te acteren met meerdere personen. Dit ook zo in deze virtuele of digitale wereld. Ik vind het eigenlijk interessanter om gewoon een op een berichten te sturen. Ik heb het dan niet over een huwelijksaanzoek.

Wanneer je ChristianMatch verwijderen wil, kun je contact opnemen met de reactie. Waarom zou je ChristianMatch verwijderen? Als je de ware al hebt gevonden of niet meer op zoek bent naar een serieuze relatie is het begrijpelijk om dan ChristianMatch op te zeggen. Maar ChristianMatch is er ook voor de “gewone” vriendschappen. Het forum en de chatfunctionaliteit lenen zich daar prima voor. Houd het ChristianMatch contact warm.

ChristianMatch opzeggen

Wil je ChristianMatch toch opzeggen dan kan dat heel eenvoudig. Er staat duidelijk op de website vermeld dat je niets hoeft te doen. Wanneer je abonnement afloopt, hoef je bij opzegging geen actie te ondernemen. Ik kan de heldere taal van ChristianMatch wel waarderen. Geen kleine letters.

ChristianMatch kosten

Wil je je (gratis) abonnement wel verlengen dan betaal je bij elke verlenging eenmalig het bedrag. Stel dat je een half jaar wil verlengen dan betaal je eenmalig het totaalbedrag voor een half jaar. Dat bedrag is nu omgerekend minder dan 7 euro per maand (voor de kwaliteit die ze leveren aan prescreening is dat niet een absurd hoog bedrag). Wil je bijvoorbeeld daarna voor een jaar verlengen dan betaal je weer eenmalig het bedrag voor een heel jaar. Omgerekend is dat bedrag 5 euro per maand. Je krijgt namelijk korting naarmate je je abonnement voor een langere periode afsluit. ChristianMatch kosten vallen op die manier dus mee.

ChristianMatch actie: kortingscode ChristianMatch

Als ik het goed heb begrepen is er soms ook een kortingscode voor ChristianMatch die je dan kunt gebruiken (bijvoorbeeld voor het verlengen van je proefabonnement). Je kunt ook een cadeaubon van iemand krijgen en het gebruiken als een kortingscode. Als je je nog niet eerder hebt ingeschreven bij deze dating website dan zou ik niet wachten op een kortingsactie. Maak gebruik van de ‘ChristianMatch gratis full membership’. Je kunt ChristianMatch gratis uitproberen.

ChristianMatch reviews

Dit zijn mijn ChristianMatch ervaringen tot nu toe. Deel jouw ChristianMatch ervaringen ook als je die hebt. Ik merk soms een bepaalde huivering in de christelijke wereld voor dit soort zaken. Dat is eigenlijk best jammer. Misschien is dit namelijk voor jou een leuke manier om iemand tegen te komen. ChristianMatch is gratis voor twee hele weken. Ga naar ChristianMatch.nl om gratis dit abonnement uit te proberen. Succes met inloggen op ChristianMatch! Je kunt het…
Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook Lezen!

Close
Close