Speed Dating

aboutlove

http://www.datingautoriteit.nl/link/aboutlove/
Naar de website Bij aboutlove kun je je inschrijven voor speeddaten. Speeddaten is een manier om door ene snelle kennismaking je contacten uit te breiden. Tijdens een speeddate avond wissel je iedere vier tot vijf minuten van partner zodat je op een avond indrukken krijgt van meerdere potentiële contacten. Je vinkt eenvoudig aan wie je ligt en wanneer de persoon of personen van jouw keuze ook een ja hebben aangevinkt krijgen jullie elkaars gegevens.

Speeddaten
Aboutlove is een betrouwbaar speeddate bureau voor iedereen. Dus er wordt geen onderscheid gemaakt tussen seksuele voorkeur. Je hebt verschillende mogelijkheden voor inschrijving. Op leeftijd, aparte avonden voor mannen of voor vrouwen. Wanneer er geen match voortkomt uit je deelname, krijg je een speeddate avond gratis. Speeddaten is leuk en het verruimt je kennis over mensen en geeft je de mogelijkheid te kiezen. Doordat je in korte tijd verschillende mensen ziet, kun je ook snel een eerste indruk krijgen en zo op je buikgevoel afgaan. Bovendien ben je een leuke avond uit.

Review van je ervaringen
Het is vooral belangrijk dat je bij deelname een review geeft over je ervaringen, zodat er nog meer mensen zich inschrijven voor een speeddate. Zo breidt het netwerk zich steeds verder uit en heb je meer kans om die persoon te ontmoeten waar jij verder mee wilt gaan. Aboutlove is een betrouwbaar bureau waar velen je voorgingen en ook een match hebben gemaakt. Je kunt speeddaten in een aantal grote steden in het hele land. De agenda geeft ruim van tevoren aan waar de avonden georganiseerd worden.
Naar de website

0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close