Sexdating

kinky.nl

https://www.kinky.nl/
Naar de website

Kinky.nl informatie

Kinky.nl is de ideale website om een prostitué te vinden. Op de online marktplaats bieden verschillende mannen en vrouwen zich aan voor een spannend afspraakje. Je kan bij Kinky.nl contact leggen met verschillende mannen en vrouwen. Je komt hier geen fake profielen tegen. Elke maand komen er een miljoen bezoekers op de website. Het is hierdoor de grootste vraag- en aanbod site van Nederland.

Opzeggen van een account

In principe is Kinky.nl gratis . Je hoeft je account dus niet perse op te zeggen. Natuurlijk is het wel mogelijk om je account te verwijderen. Het verwijderen van een account is heel eenvoudig. Dit kan je zelf doen als je ingelogd bent. Als je ingelogd bent klik je helemaal onderin op Kinky.nl verwijderen . Jouw account wordt direct verwijdert en je hoeft niets meer met de site te maken te hebben.

Kosten Kinky

Officieel zijn er geen kosten als je een account aanmaakt en reageert op advertenties. Kinky.nl is gratis voor bezoekers. Alleen als je zelf een advertentie wil plaatsen betaal je € 25 per maand. Het is als bezoeker wel mogelijk om een VIP account aan te maken. Je hebt met een VIP account meer mogelijkheden. Zo kan je alle video’s bij een advertentie bekijken en je kan je favorieten opslaan. Je krijgt ook je eigen mailbox waarmee je berichtjes kan sturen en afspraken maken. Het is mogelijk om voor 2 dagen een VIP account te nemen. Je betaalt dan € 1,30. Voor een maand betaal je € 3,95. Een abonnement wordt niet automatisch verlengt en stopt direct. Met een kortingscode Kinky.nl ben je soms voordeliger uit met een VIP account.

Kinky activiteiten

Je kan bij Kinky.nl contact leggen met verschillende mannen en vrouwen. Via de Kinky.nl app kan je direct jouw favorieten mannen en vrouwen opslaan. De mannen en vrouwen werken allemaal officieel in de prostitutie. Het is mogelijk om direct een afspraak te maken. Voordat je een afspraak maakt is het mogelijk om filmpjes en foto’s te bekijken. Je hebt zo een idee wat je kan verwachten! Je kan op Kinky.nl gratis reageren op advertenties. Aan afspreken zitten natuurlijk wel kosten verbonden. Het is vooral de bedoeling dat je een leuke man of vrouw ontmoet voor eens seks date op Kinky.nl .

Gratis mogelijkheden Kinky

Als je een account aanmaakt krijg je een Kinky.nl gratis full membership . Je kan alle advertenties bekijken en hierop reageren. Het is dus niet perse nodig om een betaald account aan te maken. Met je Kinky.nl gratis full membership kan je al een leuke man of vrouw vinden voor een seks date. Met een kortingscode Kinky.nl kan je eventueel voordelig een VIP account aanmaken. Wil je liever niet meer actief zijn op de site? Geen probleem je kan Kinky.nl verwijderen door helemaal onderin op account verwijderen te klikken. Als je ingelogd bent wordt je account direct verwijdert.

Klantenservice van Kinky

Kinky doet er alles aan om online prostitutie veilig te houden. Mocht je ergens tegenaan lopen dan kan je altijd even bellen. Het is ook niet zo heel vreemd dat de Kinky.nl ervaringen super positief zijn. Je hebt op de site echt het gevoel dat je veilig online een afspraakje kan maken. Mocht je toch problemen hebben dan kan je Kinky.nl.nl gratis bellen met vragen. Je hebt de klantenservice niet nodig voor Kinky.nl opzeggen . Je kan eenvoudig onderin je account verwijderen.

Mobiele app van Kinky

Alleen met een VIP account krijg je toegang tot de Kinky.nl app . Met deze app kan je jouw favorieten opslaan en berichtjes sturen via je eigen mailbox. Je krijgt ook toegang tot speciale filmpjes en foto’s. Je krijgt zo een idee met wie je afspreekt. De Kinky.nl kosten voor de app zijn slechts € 3,95 per maand. Kinky.nl.nl gratis gebruiken kan via de website zelf.

Veilig daten met Kinky

Natuurlijk wil je niet in de problemen komen als je een afspraak maakt met een man of vrouw via Kinky. De Kinky.nl ervaringen zijn dat de site zelf alles goed in de gaten houdt. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je achteraf in de problemen komt. Mocht je twijfels hebben over de leeftijd van de prostitué vraag dan altijd om een ID of ga weg en waarschuw de politie.

Hoe werkt Kinky?

De website is eigenlijk volledig gratis te gebruiken. Je hoeft alleen een account aan te maken en te klikken op inloggen Kinky.nl . Na het inloggen kan je direct op een advertentie reageren. Helaas is het niet mogelijk om je favorieten op te slaan. Dit is alleen mogelijk met een VIP account. Je krijgt dan ook je eigen mailbox om berichten uit te sturen. Kinky.nl opzeggen is niet nodig bij een VIP account deze verloopt automatisch.

Kinky singlefeesten

Helaas hebben wij nog geen Kinky.nl events op de site gezien. De website is puur bedoelt als marktplaats voor prostitutie. Een Kinky.nl feest lijkt er dus voorlopig nog niet aan te komen.

Kinky video

Natuurlijk is een Kinky.nl feest nooit compleet zonder spannende video’s van vrouwen en mannen. Als VIP is het mogelijk om video’s van jouw favorieten vrouwen te bekijken. Bij de advertenties worden regelmatig spannende foto’s en video’s geplaatst. Het is misschien wel een minpunt dat je hiervoor moet betalen, maar aan de andere kant is de website bijna volledig gratis en zijn de kosten voor een VIP account laag. Met een Kinky.nl actie krijg je vaak ook nog eens korting op een VIP account.

Kinky reviews

Wij zijn absoluut enthousiast over de online marktplaats. De Kinky.nl kosten zijn laag vooral vergeleken met andere websites. Met een Kinky.nl actie betaal je ook nog eens nog minder dan normaal. Het enige wat misschien ontbreekt zijn de Kinky.nl events . Wie weet dat deze in de toekomst nog wel een keer voorbij komen.

Schrijf zelf een review over Kinky

Natuurlijk zijn wij benieuwd wat jouw eigen ervaringen zijn. Inloggen Kinky.nl is super eenvoudig en je kan direct daarna jouw ervaringen met ons delen.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook Lezen!

Close
Close